בריחת שתן או דלקת

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

04/07/2009 | 19:31 | מאת: מירב

שלום, אני בת 25. כבר יותר משנה שבורח לי שתן בעיקר בשיעול, אבל גם כל הזמן. הייתה תקופה שהלכתי לשירותים והרגשתי שיש עוד שתן להוציא, אך לא יצא. אחר כך ראיתי שהתחתונים רטובות. לפני חודש במסיבה ברח לי כמות אדירה של שתן, מזל שהיה לי תחבושת כי הייתי במחזור ומזל שלבשתי שמלה ולא מכנסיים. ממש מביך. לא הרגשתי כשיצא לי הפיפי רק הרגשתי רטוב אז הבנתי מה קרה. איך אני יכולה לדעת אם זו דלקת או דליפת שתן ולאיזה רופא לפנות? אני ממש מתביישת ולא מעיזה לפנות לרופא המשפחה שלי ובינתיים סובלת מהבושה..

05/07/2009 | 07:48 | מאת: ד"ר קונדריאה

חבל להתבייש ולסבול. פני לרופא הנשים שלך לבדיקה. הוא ירכז את הברור הראשוני ויפנה אותך לפי הצורך. יש לבדוק את תפקוד מערכת השתן ולשלול דלקת. בעייתך פתירה וחבל על ההשהייה. בברכה

05/07/2009 | 10:30 | מאת: מירב

תודה על התגובה המהירה. ניתן לא לפנות לרופא המשפחה, אולי לרופא נשים? זה בתחומם? תודה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה