בריחת שתן, וצריבות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

22/05/2009 | 12:58 | מאת: צפונית

שלום רב, הנני בת 42 אמא ל-2 (16,11) אחרי לידות רגילות בשבוע 38.. בריאה בדרך כלל, לאחונה עקב אלרגיות סובלת מקוצר נשימה .. בשנה האחרונה הולכת ומחמירה תופעת בריחת השתן.. לא ידעתי למה לשייך אותה.. בהתחלה זה התחיל בשעורי ארובי בקפיצות.. לאחר מכן.. תוך כדי צעידה ולאחרונה בכל מתן של "הפצי" בורח לי ממש פיפי. אני שמה פדים.. אך הריח הוא בלתי נסבר.. וכאישה מאוד אישה זה ממש מפריע לי.. אין לי סבלנות להמתין לתור אצל רופא נשים בכללית.. זה הפך להיות יותר מטרד משירות ולכן אני דוחה את הביקור אצל הרופא נשים שלי. מה עלי לעשות? ומה זה אומר? תודה צפונית

24/05/2009 | 06:14 | מאת: ד"ר קונדריאה

את סובלת מדליפת שתן במאמץ, זקוקה ליעוץ אורוגינקולוגי . הטיפול יעיל מאוד כנראה אצלך ניתוח סרט תת שופכתי. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה