צניחת רחם

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/05/2009 | 19:55 | מאת: חגית

שלום, אני בת 35 .עברתי לידה ראשונה בגיל 32 שגרמה לי לצניחת רחם בדרגה 2 .דיברו איתי על ניתוח להרמת רחם רק אחרי כל הלידות. כרגע אני בהריון עם תאומים (וכמובן שאני סוגרת עם 3 ילדים). שאלתי היא: האם אוכל לעבור את הניתוח להרמת רחם מייד אחרי הלידה בהנחה שאעבור ניתוח קיסרי? או שזה מסובך מידי? עם מי אני יכולה להתייעץ בנוגע לזה?

15/05/2009 | 16:15 | מאת: ד"ר קונדריאה

לא משלבים ניתוח קסרי בניתוח שיקום ריצפת האגן. לאחר משכב הלידה פני לאורוגינקולוג לאבחון ובחירת וביצוע הניתוח הנכון למצבך. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה