בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

04/05/2009 | 16:00 | מאת: רין

אני בת 15 ויש לי בריחות שתן כבר כמעט שנה. אני לא רוצה לדבר על זה עם אמא שלי כי היא לא לוקחת את דברי ברצינות, כל פעם שאני צוחקת בעיקר זה קורה ובורח ממש הרבה וזה מכניס אותי לסיטואציות ממש לא נעימות.

09/05/2009 | 03:52 | מאת: ד"ר קונדריאה

את יכולה לבדוק בקופת החולים או אצל רופא ילדים אליו את הולכת מי אורוגינקולוג בקופת החולים שלך ולקבוע תור אצלו. הוא ישוחח אתך להבין בדיוק מה האבחנה ויעזור לך בהתאם.הוא לא יבדוק אותך באם לא תרצי . בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה