שאלה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

02/05/2009 | 14:53 | מאת: ננסי

שלום רציתי לשאול אותך בקשר לדליפת שתן בעת אוננות! אני בת 27, מאוננת מדי פעם ואתמול במהלך אוננות הייתה לי דליפת שתן וזאת פעם ראשונה שזה קורה לי האם זה מעיד על בעיה כלשהי?!האם אני צריכה לדאוג?

09/05/2009 | 03:47 | מאת: ד"ר קונדריאה

אוננות עשויה לגרום להתכווצויות כיס השתן וריקונו. אין צורך לדאוג. רוקני את השלפוחית לפני אוננות.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה