דליפת שתן לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

30/04/2009 | 23:09 | מאת: ב

שלום, לאחר שנים עם קרוהן, עקב סרטן הרקטום עברתי ניתוח לכריתה מלאה שלו והקרנות באיזור. כרגע אני מקבל כימותרפיה FOLFOX וכן דורגסטיק לכאבים. מאז הניתוח אני סובל מדליפת שתן. ישנם ימים טובים ללא דליפה בכלל, ויש ימים בהם השתן פשוט לא מפסיק לטפטף, לפעמים מבלי שאני אפילו מודע לכך עד הרגשת הרטיבות. האם יש טעם להתחיל טיפול בזמן הכימותרפיה? מה הטיפול המומלץ? תודה, ב

09/05/2009 | 03:44 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש לאבחן את המצב במדוייק יתכן ומדובר בכיס שתן שלא מתרוקן או שלפוחית רגיזה. בהתאם לכך הטיפול עשוי להיות תרופתי. בברכה.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה