"בריחת שתן"

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/04/2009 | 08:28 | מאת: אביבית

בת 33 וחצי - לעיתים קורה שאני מתאפקת וקורה שאני מתעתשת ו"בורחת" לי טיפת שתן לתחתון. האם זה מעיד על התחלה של בריחת שתן.? חשוב לציין שאני בחורה בריאה ועדיין לא הייתי בהריון. חשוב לי לדעת לפני שאני נכנסת להריון האם זה בעייתי.תודה על תשומת הלב אביבית

30/04/2009 | 07:18 | מאת: ד"ר קונדריאה

לצערי זאת אכן תחילתה של דליפת שתן המאמץ.פני לפסחןטרפיסטית מומחית לריצפת האגן להדרכה בנושא תירגול וחיזוק. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה