דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/04/2009 | 17:17 | מאת: רעות

שלום, במשך כמה ימים היו לי כאבים בגב התחתון וכאבי ראש, בעבר זה היה סממן של דלקת בדרכי השתן שהיתה לי. רופא המשפחה נתן לי הפניה לתרבית ובמקביל התחלתי אנטיביוטיקה צפורל.(אני בת 27, ללא מחלות מיוחדות) היום קיבלתי תשובה שלילית לגבי התרבית.הכאב בגב התחתון אכן עבר אך עדיין יש לי כאבי ראש חזקים. שאלתי היא, האם להפסיק את האנטיביוטיקה? האם יש קשר בין דלקת לכאבי ראש? תודה מראש.

24/04/2009 | 07:05 | מאת: ד"ר קונדריאה

מקובל להשלים את הטיפול האנטיביוטי. כאב הראש החל לפני הטיפול ולכן כנראה לא קשור. פני במקביל לרופא משפחה לבדוק סיבות אחרות לכאב הראש והגב. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה