בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

17/04/2009 | 11:20 | מאת: אלעד

שלום, אני בן 27 בריא לחלוטין. בשבוע האחרון עליתי במשקל (כ- 2 ק"ג). אתמול בלילה הרגשתי שאני חולם ובחלון אני משתין כשקמתי בבוקר כל המיטה הייתה רטובה. האם לדעתך הדבר חד פעמי ? לא זכור לי שתייה מרובה לפני השינה ובד"כ אני מתעורר אם אני צריך להשתין במהלך הלילה. אודה לך על התייחסותך

18/04/2009 | 12:19 | מאת: ד"ר קונדריאה

אנא פני לפורום אורולוגי. זהו פורום גינקולוגי העוזר לבעיות בנשים בלבד.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה