בעיה רבת שנים

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

16/04/2009 | 09:45 | מאת: ציפי

מגיל העשרה אני סובלת מבעיית גזים קשה מכל חור אפשרי. עברתי בדיקות רבות אצל גסטרו, פנימאיים, גניקולוגים - עד כה הכל נמצא כתקין. לאחרונה לאחר ההריון והלידה מצבי הדרדר לגמרי ואני מרגישה שגופי ממש אינו בשליטה. כשנואשתי ובדקתי באינטרנט מצאתי כי קיימת תופעה של צניחת רקטום, רצפת אגן וכו שיכולה לגרום למצב. האם זה נכון, אם כן לאן עליי לפנות בכדי לבדוק את הנושא. אודה על תשובה מהירה. ציפי

18/04/2009 | 11:18 | מאת: ד"ר קונדריאה

הברור העיקרי שאת צריכה הוא ברור מערכת עיכול אצל מומחה לתנועתיות מערכת העיכול. לא נראה שמדובר בצניחה אך זאת יכול לאבחן אורוגינקולוג. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה