לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

04/04/2009 | 19:44 | מאת: דנה

עברתי ניתוח של הרמה של איזור צוואר שלפוחית השתן בפתיחת בטן ב 1 לאפריל. הייתי עם קטטר במשך שלושה ימים. אני שותה 2 ליטר ביום, זה נורמלי אחרי ניתוח פולשני ללכת לשירותים כל חצי שעה עד שעה? תודה .

09/04/2009 | 11:55 | מאת: ד"ר קונדריאה

יתכן ומדוברבדלקת בכיס השתן או ברגיזות הכיס עקב הניתוח. במקרה השני עליך להמתין מספר שבועות ויתכן שיפור בתלונות. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה