מה לעשות ?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

31/03/2009 | 20:07 | מאת: יעל

מזה כ-10 שנים אני קמה בלילה בערך כל שעה-שעתיים משום שהשלפוחית לוחצת לי, ןבפועל רוב הפעמים יש לי מעט מאד שתן. עשיתי פעמיים בדיקה אורדינימית ופעמיים צילום של השלפוחית, וכל הבדיקת תקינות. תרופות שלקחתי לא השפיעו. אני בת 60 מה אפשר לעשות כדי לישון לילה אחד נורמלי ? תודה, יעל

02/04/2009 | 18:09 | מאת: ד"ר קונדריאה

באם כול הטיפול התרופתי נכשל יש מקום להזרת בוטוקס לכיס השתן או השתלת קוצב שלפוחית.. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה