כאבים לא מוסברים

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

30/03/2009 | 10:43 | מאת: סגולה

אני נכה לכן יושבת הרבה.בת 58.יש לי בעיה של כאבים ואגינאלים ואנאלים כל הזמן.הייתי כבר אצל רופאי עור,בלל שהמקום בוער ומרגיש כמו שפשפת קשה.הייתי אצל גניקולוג ,פרוקטולוג ובדיקת קולונסקופיה שיצאה בסדר גמור. מה עוד יתן לעשות כדי להקל על הכאבים?אולי משחה? אודה לך מאוד על תשובתך כי אני די מיואשת.

02/04/2009 | 18:06 | מאת: ד"ר קונדריאה

הבעיה היא כאב בריצפת האגן. לאחר כול הבדיקות שעשית והיו תקינות עליך לפנות למרפאת כאב או למרפאת ריצפת אגן יש טיפולים ספציפיים לכאב שכזה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה