רצפת האגן וסקס

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

25/03/2009 | 20:35 | מאת: קיקי

בת 35. 2 ילדים. בריאה בד"כ. שרירי רצפת אגן חלשים סובלת מבריחת שתן בזמן מאמץ. מחפשת אביזרי עזר לתרגול השרירים, אשמח אם תכוון אותי ומלבד זאת האם יש קשר בין השרירים החלשים לבין מידת הנאתו של בן זוגי מהסקס?

28/03/2009 | 18:06 | מאת: ד"ר קונדריאה

תרגילי חיזוק ניתן ללמןד אצל פיסיוטרפיסטית בקופה. הנאתו של בן הזוג נובעת בדרכ מהחיכוך בחדירה. במידה והנרתיק התרחב עקב הלידות הנאתו עלולה להפגם. ניתן לבצע ניתוח פלסטי לנרתיק.

30/03/2009 | 16:43 | מאת: קיקי

ובכל זאת, האם חיזוק השרירים ישנה משהו בהנאתו של בן זוגי או שמא אין לזה קשר לשרירי רצפת האגן ורק ניתוח יתקן?

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה