חוסר יכולת להתאפק אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

23/03/2009 | 13:27 | מאת: מיכל

לפני כשנה עברתי ניתוח t.v.t.o וגם הרמה על ידי רשת ומאז יש לי כאבים מידי פעם במפשעות באת מאמץ וגם בעיה שמאוד מטרידה אותי אני כל היום אני רצה לשירותים אין לי יכולת להתאפק אני נמנעת מנסיעות ארוכות ומיציאה למקומות שאין שירותים זמינים כי ברגע שאני מרגישה לחץ אני חיבת לרוץ ואים לא יש לי כאבי תופת. בבקשה עזרה מה עושים תודה

28/03/2009 | 18:05 | מאת: ד"ר קונדריאה

גם התכיפות וגם הכאבים קשורים לניתוח שעברת. פני למנתח שכן יש מקום לבצע ברור ואבחון ולעיתים פתיחת חיזוקי הרשת או הורדת מתח הסרט למניעת הדליפה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה