ניתוח TVT

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

23/02/2009 | 14:45 | מאת: שושי

אובחנתי בעבר בבדיקה אורודינמית שיש לי בעיה של בריחת שתם במאמץ. אני מעוניינת לבצע את הניתוח הנ"ל דרך קופ"ח באזור המרכז. איך בוחרים רופא שמתמחה בכך? תודה

01/03/2009 | 09:16 | מאת: ד"ר קונדריאה

את זקוקה לאורוגינקולוג שהוא הרופא המומחה בתחום. יש כאלה כיוםבאזור המרכז כ-5. את יכולה לעיין בקורות חיי שבמשבצת בתמונתי באתר. תגלי שאני אורוגינקולוג. בהצלחה

01/03/2009 | 09:16 | מאת: ד"ר קונדריאה

את זקוקה לאורוגינקולוג שהוא הרופא המומחה בתחום. יש כאלה כיוםבאזור המרכז כ-5. את יכולה לעיין בקורות חיי שבמשבצת בתמונתי באתר. תגלי שאני אורוגינקולוג. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה