דחיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/02/2009 | 12:49 | מאת: מאיה

אני בת 32 בריאה בד"כ לא מקיימת יחסים,יש לי בעיה של צריבה קלה בעת מתן שתן כל כמה דקות אני מרגישה שיש לי צורך דחוף להיכנס לשירותים שוב ולפעמים אפילו עוד לפני שאני מספיקה לצאת מהשירותים אני חוזרת להתפנות.ויוצאות לי רק כמה טיפות. אני לא יכולה להתאפק אני מרגישה שאם אתאפק השתן יברח לי. עלי לציין שזה קורה לי אולי פעם בחודש למשך כמה שעות בערך.אבל זה מאוד מגביל אני חייבת להיות בקרבת שירותים. הכאב שאני מרגישה בעת מתן שתן הוא מעין "הבהוב" של כאב כמו גלים - בא והולך. רציתי לדעת מה הסיבה לכך? אולי רגישות לתחבושת ההגיינית/טמפונים? ולמי עליי לפנות?

15/02/2009 | 07:55 | מאת: ד"ר קונדריאה

תערכי רישום האם הארועים קשורים למחזור או ארועים אחרים. יש לבצע בדיקת שתן כללית ותרבית ולפנות לברור אורוגינקולוגי. לא נראה לי שמדובר ברגישות לטמפונים אלה רגישות של השופכה. בברכה

15/02/2009 | 16:20 | מאת: דורית

אני מציעה לך לבקר באתר של דר' נוימן המכיל הסברים פשוטים וברורים בליווי סירטונים קצרים. כתובת האתר היא www.neuman-urogynecology.com ואני מציעה לכל מי שיש לה את הבעיה לבקר באתר של דר' נוימן (לי והא מאוד עזר).

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה