אלרגיה? שפעת?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/01/2004 | 10:35 | מאת: מבולבלת

דוקטור. לאחרונה, בערך שנה, אולי קצת יותר יש לי תופעה מאד מטרידה. זה מתחיל בהתקפה של אפצ'י, לפעמים קצת קר לי כמוו בהצטננות, וההתעטשויות לא מפסיקות במשך יום שלם, לפעמים קצת יותר. מדובר בכמויות אדירות!!!!! של טישיו, של התעטשות מאד חזקה, לא נשלטת, עם הרבה 'שפריץ', וגם בבריחת שתן, דבר מאד מטריד בפני עצמו. למחרת, אף סתום קצת, קצת ראש כבד, לפעמים שיעולים (היתה לי התקפה לפני יומיים, והפעם אין שיעולים). אגב, לא אובחנתי כאסמטית. גם לא נבדקתי אבל אני מאד אלרגית ובשנתיים האחרונות אני משתעלת בלילה, שיעול קרופי כזה. בקיצור, ההתקפה הפתאומית הזו של התעטשויות אינסופיות, במהלך יום שלם (וממש בלי הפסקה) זה משהו שלא מובן לי. שפעת? אלרגיה? איך לדעת? ואיך לטפל? הרופא משפחה שלי אמר שאם אין חום אז זה אלרגיה. מה דעתך?

14/01/2004 | 16:51 | מאת: ד"ר קונדריאה

את מתארת דליפת שתן במאמץ קשה. במידה וזה פוגע באיכות חייך עליך לפנות לברור והמלצה טיפולית. באשר למצב האלרגי אנא פני לפורום המתאים. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה