קרע בשריר של פי הטבעת דרגה 3

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/07/2008 | 14:43 | מאת: ליאת

שלום, שמי ליאת בת 23 ולפני חודש ילדתי בת. הלידה היא לידה ראשונה, הלידה התחילה כלידה רגילה ולבסוף הוציאו את התינוקת בואקום. לאחר הלידה התברר שנוצר לי קרע בשריר של פי הטבעת (דרגה 3 ) והובילו אותי לניתוח כירורגי ובו תפרו את השריר. כיום אני במעקב כירורגי אחת לחודש, אין לי שליטה מלאה על היציאות. ברצוני לדעת האם יש דבר שביכולתי לעשות בכדי לשפר את מצבי?

22/07/2008 | 12:17 | מאת: ד"ר קונדריאה

צועצי ברופא הכירורג- יתכן שלאחר החלמה מלאה יהיה מקום לתירגול השריר

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה