גידול בנרתיק

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/07/2008 | 02:04 | מאת: ענת

שלום אני בת 18 לא עברתי לידות בעבר. בגיל 17 וחצי התחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי עד כה הכל היה בסדר גמור הוא נבדק לאידס ועוד מחלות מין והתוצאה יצאה שלילית(כלומר שהוא בריא) היום הוא היה אצלי והוא ירד לי ופתאום הוא שם לב שיש מן בלוטה או גידול שלא היה לי בעבר(לפני שבוע זה עוד לא היה) הבלוטה הזאת בגודל אפונה ונמצאת כמה מ"מ פנימה מהשפתיים הפנימיות.. הוא אמר לי לגשת לגניקולוג בדחיפות . האם הבלוטה הזאת יכולה לעורר מחלה כלשהי? חשוב לציין שלפעמים הוא מאונן לי האם זו יכולה להיות תוצאה מזיהום? והבלוטה לא גרמה לי כאב בכלל לא שמתי לב שהיא שם עד שהוא שם לב... אני מודה מראש..

22/07/2008 | 12:16 | מאת: ד"ר קונדריאה

לא ברור לי מה זה אך לא נשמע מסוכן- פני לרופא נשים

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה