שלפוחית שתן לא יציבה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

04/01/2004 | 21:50 | מאת: איבונה

לדר' שלום רב. לאחר בדיקה אורודינמית נאמר לי כי אני סובלת משלפוחית שתן לא יציבה הומלץ על נטילת 2 טבליות דטרוסיטול 2 מ"ג ליום. שאלותיי הן: 1. ממה נובעת הבעיה? 2. האם ישנו קשר הדוק בין בעיה זו לבלטי הדיסק(6 בלטי דיסק)מהם אני סובלת לאחר תאונת דרכים? 3.האם הטיפול הקבוע בתרופה זו הוא הפיתרון היחיד לבעייתי?יש לציין כי אני חוששת מאוד מנטילת תרופות באופן קבוע. 4.האם בעייה זו נחשבת לנכות?כיוון שהיא מפריעה לי מאוד בחיי היום יום. קבל מראש את תודתי לך במענה לתשובותיי. תודה

05/01/2004 | 11:44 | מאת: ד"ר קונדריאה

שלפוחית לא יציבה עלולה להגרם מהפרעות בעמוד השידרה אך יש לעבור בדיקות מקיפות לצורך אבחון שכזה. ישנו מגוון טיפולים החל מתרגילים, רפואה אלטרנטיבית , תרופות ואף ניתוחים. שאלת הנכות נקבעת במוסד לביטוח לאומי לאחר בדיקה מקיפה. באחולי בריאות טובה

05/01/2004 | 23:45 | מאת: יעקב

היי אביונה גם אני לאחר תאונת דרכים ונמצא סובל משלפוחית בלתי יציבה בעייתך שייכת וקשורה לתאונה אם כמובן לא התלוננת לפני התאונה ,באשר לנכות בבדיקה בפורומים מתברר שניתן לקבל עד 80% אחוזי נכות לצמיתות תלוי בכושר תפקודך שאלותי אם את תובעת את הביטוח של האוטו ?כי בביטוח לאומי אם זה לא תאונת עבודה את צריכה לתבוע בנכות כללית אני ממתין לחוות דעת אורולוג בגלל הבעיות בשלפוחית האם את עובדת? האם יש לך קושי בגלל השלפוחית? נא כתבי ממצאים שכתובים לך בתוצאות אורודינמיות צטטי מילה במילה בהבחנות אני הנסה לפענח אולי יש לך לפי הבדיקה גם בריחות שתן כל זה כתוב בשפה טכנית של רופאים אך הוותק בנושא צבר לי ניסיון כמה פעמים ביום את משתנת?

05/01/2004 | 23:47 | מאת: יעקב

היי אביונה גם אני לאחר תאונת דרכים ונמצא סובל משלפוחית בלתי יציבה בעייתך שייכת וקשורה לתאונה אם כמובן לא התלוננת לפני התאונה ,באשר לנכות בבדיקה בפורומים מתברר שניתן לקבל עד 80% אחוזי נכות לצמיתות תלוי בכושר תפקודך שאלותי אם את תובעת את הביטוח של האוטו ?כי בביטוח לאומי אם זה לא תאונת עבודה את צריכה לתבוע בנכות כללית אני ממתין לחוות דעת אורולוג בגלל הבעיות בשלפוחית האם את עובדת? האם יש לך קושי בגלל השלפוחית? נא כתבי ממצאים שכתובים לך בתוצאות אורודינמיות צטטי מילה במילה בהבחנות אני הנסה לפענח אולי יש לך לפי הבדיקה גם בריחות שתן כל זה כתוב בשפה טכנית של רופאים אך הוותק בנושא צבר לי ניסיון כמה פעמים ביום את משתנת? ד"ר קונדריאה כתב/ה: > > שלפוחית לא יציבה עלולה להגרם מהפרעות בעמוד השידרה אך יש לעבור > בדיקות מקיפות לצורך אבחון שכזה. > ישנו מגוון טיפולים החל מתרגילים, רפואה אלטרנטיבית , תרופות ואף > ניתוחים. > שאלת הנכות נקבעת במוסד לביטוח לאומי לאחר בדיקה מקיפה. > > באחולי בריאות טובה > >

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה