דלקת בדרכי השתן........

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

28/03/2017 | 15:12 | מאת: טלי

שלום, אני בת 28 סובלת שנים מדלקות חוזרות בדרכי השתן. לפני שנה טופלתי חצי שנה במקרודנטין לאחר קיום יחסים והתופעה נרגעה. כרגע אני בחו"ל ומזהה סימנים לדלקת בשתן. יש ברשותי ציפרודקס 500, אוגמנטין, מונורול ומוקסיפן. הבעיה היא שבגלל ששנים סבלתי מדלקות אני עמידה לרב האנטיביוטיקות. לכן תמיד לפני לקיחה אני עושה תרבית. בלי תרבית הייתי לוקחת אנט מסיימת טיפול והתסמינים היו חוזרים בחריפות הדילמה היא האם לקחת ציפרודקס בכל מקרה כי אני מרגישה לא טוב או לחכות לעיר גדולה בה אוכל ללכת לבית חולים ולקוות שעושים שם תרבית. תודה רבה.

שלום רב, תקחי מונורול - יש סיכוי רב שזה יעזור גם ללא תרבית ... בהצלחה, פרופ' אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה