אימונים פונקציונליים (קרוספיט) וציסטוצלה רמה2

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

23/03/2017 | 20:11 | מאת: דפנה

שלום, האם מותר לי לעשות אימוני קרוספיט עם ציסטוצלה דרגה 2? האם זה יכול להזיק? אני בת 44, אחרי 3 לידות רגילות טבעיות ותקינות (האחרונה לפני 4 שנים). תודה, דפנה

שלום רב, אימוני קרוספיט בד"כ אינם מפעילים עומס רב של רצפת האגן, אלא על שרירי הרגליים וסיבולת. איני מוצא סיבה לאסור עלייך להמשיך באימונים. בברכה, פרופ' אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה