תסמונת האח ווליס

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

09/06/2002 | 13:54 | מאת: עדי

שלום רב אני זקוקה לחומר על תסמונת האח ווליס - brather wilis תודה מראש

התסמונת אכן קרואיה brather willis, על שם האדם שתיאר אותה לראשונה. הורי הילדים שסובלים מתסמונת זו הקימו אמותה אשר מרכזה ברמת השרון. לצערי אין כרגע בראשותי הפרטים אליהם, אבל אני מבטיחה להשיג אותם תוך מספר ימים, כך שתעקוב אחר כניסה נוספת שלי, לשאלתך. תסמונת זזו מאופיינת על ידי ילדים הסובלים מרעב כרוני, אינם יכולים להגיעה לסיפק, ועל כן מעלים במשקל וסובלים מכל המחלות הקשורות לעודף משקל. בנוסף לעתים מציגים רמת תפקוד בינונית-נמוכה וקשיים ברכשית שפה, בהתאם לגלם הכרונולוגי.

21/06/2002 | 12:18 | מאת: קלינאית תקשורת

תיקון קטן - הכתיב הלועזי הוא prader-willi הקלדה של שם זה במנוע חיפוש כגון: YAHOO, GOOGLE מובילה לכל מיני אתרים בנושא. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה