גמגום בגיל שנתיים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

29/12/2001 | 18:35 | מאת: רומי

יש לי ילד בן שנתיים וחודשיים שמדבר באופן שוטף. לפני כחודש הוא התחיל לגמגם. שאלתי היא למה זה קורה וברור לי שאני לא צריכה להעיר לו אך האם כדאי לעזור לו להשלים את המשפט או לתת לו לעשות זאת בעצמו לפעמים הוא נתקע ואני מרגישה מעט תסכול מצידו. תודה!!!

חסור שטף בגיל זה הינו תהליך נורמלי לחלוטין, כחלק מרכישת השפה, עייני cאתר של קלינאי התקשורת, קיראי על חוסר שטף בדיבור uלאחר מכן, ואם עדיין יש שאלות, פני אלי בשאלה ספציפית, ואשמח להשיב www.ishla.org.il שאלתך שכיחה ומוצדקת בהחלט!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה