גמגום- חוסר שטף התפתחותי

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

26/11/2001 | 14:08 | מאת: מאיה

שלום לכולם! אני סטודנטית שנה רביעית לחנוך מיוחד בסמינר הקיבוצים במסגרת קורס סמינריון "פסיכופתולוגיה ופסיכותראפיה אצל ילדים" בחרתי לחקור את נושא הגמגום באופן התפתחותי לאורך השנים מילדות לבגרות אשמח אם תוכלו להפנות אותי במקורות ידע נוספים, מחקרים, מאמרים, עבודות דוקטורט וכדומה, על מנת שאוכל להעמיק ולחקור בנושא. נושא זה מעניין אותי מאוד מאחר ואני מורה שעובדת עם מספר ילדים בעלי בעיה כזו. תודה מראש מאיה

פני לסיפריה בבית הספר להפרעות בתקשורת ותעזרי שם בספרנית ובעבודות הסמינריוניות של סטודנטים. תוכלי גם להכנס למספר אתרים דרך האתר של האגודה הישדאלית של קלינאי התקשורת www.ishla.org.il ניתן גם לפנות לאירגון "אמבי", יש להם אתר, זו קבוצה לעזרה עצמית של אנשים הסובלים מגימגום. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה