קשיים בדיבור שוטף

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

26/07/2016 | 21:27 | מאת: ענבר

שלום. בחודשים האחרונים אני סובלת מבעיה בשטף הדיבור- מילים מסוימות נתקעות לי במהלך הדיבור הרגיל במידה שאיני מצליחה לבטא את תחילתן. יש לציין כי הבעיה התחילה לאחרונה ואינה מילדות. אשמח לעצה על מה כדאי לעשות ומהם הגורמים אשר יכולים לגרום לכך

לא ציינת בת כמה את, ולא ידוע שום דבר עליך, אז אי אפשר להשיב לגביך. באופן כללי יכול להיות שיש לך דאגות שפוגעות ברצף השיחה ובמציאת מילים ספציפיות, יכול להיות שאת לפני מחלה כל שהיא ויכולות להיות המון סיבות אחרות. במידה והתופעה נמשכת, מפריע לך לתפקוד היום יומי או מחמירה תוכלי להתייעץ עם רופא המשטפל ובודאי עם קליאית תקשורת.... או פסיכולוג!?

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה