נקישת שיניים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

08/04/2015 | 18:07 | מאת: אביב

שלום יש לי תינוקת בת שנה ו 4 חודש והיא התחילה לנקוש בשיניים שזה חדש,ולמשוך באף שזה משהו שהיתה עושה כשהיא היתה קטנה יותר עד גיל שנה בערך ועכשיו היא עושה זאת שוב, חשוב לציין שהיא לא עושה זאת בשנתה, היא ממלמלת ויודעת לומר כמה מילים בודדות,היא יודעת איברי גוף, קולות של חיות מסוימות, לשים קוביות בקופסא, היא מכניסה האם זה בסדר? תוף, ואיך אפשר להפסיק את ההרגל הזה, כי ככל שאומרים לה לא היא עושה את זה יותר, אני מקווה שאני בפורום הנכון, תודה מראש

תבדקי האם יש סיבה רפואית להתנהגות שתארת, לאחר מכן, אם הכל בסדר, תניחי לה ותשתדלי לתת לה גירויים שיפתחו אותה ולא תשימי אותה במשום שיקבל ביקורת או משהו שיגרום לדימוי עצמי שלילי

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה