hearing aids

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

14/11/2001 | 01:04 | מאת: דפנה

עברתי לפני מספר שנים ניתוח ראש להוצאת גידול על עצב השמיעה (acoustic neuroma). בעקבות הניתוח הפכתי לחרשת באוזן שמאל, אך בגליון סיכום מחלה בבית חולים מצויין כי עדיין קיימים אצלי שרידי שמיעה. השאלה שלי האם מכשיר שמיעה יכול להיות יעיל עבורי? האם קיימים כל מיני מכשירי שמיעה לכל מיני סוגי חרשות?

כן, קיימים כל מיני מכשירי שמיעה, כדדי לדעת אם מכשיר מועיל, באיזה מידה ואיזה מכשיר אליך לפנות למכון אודיולוגי 0אולי באותו בית חולים בו נותחת ולעבור בדיקת שמיעה והתאמת מכשיר שמיעה, כולל התנסות בשימוש במכשיר. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה