גמגום

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

05/08/2014 | 18:14 | מאת: יעל

בני בן שנתיים ושמונה חודשים. לפני 3.5 חודשים התחיל לגמגם, ולאחרונה הגמגום החריף עד שהרבה פעמים ממש קשה לו להוציא משהו מהפה (וגם ככה ההגיה שלו לא תמיד ברורה). לאור העובדה שזה לא משתפר אלא מחריף - מה הסיכוי שזה יישאר לתמיד? האם ניתן לחכות לקלינאית מקופת החולים (רק קיבלנו אישור לטיפול לפני שבוע ועוד אין תורים) או שחשוב לטפל כמה שיותר מהר?

אין מה למהר, זו תופעה שכיחה בגיל זה וב- 75% מהמיקרים חולף מעצמו. תני לו מרחב ואל תלחצי עליו או תלחצי בעצמך, זה מה שהכי עוזר. תעייני בתשובותי באתר זה, תיראי כמה השאלה שלך שכיחה.... כל טוב

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה