הגית צ

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

27/02/2014 | 14:48 | מאת: יעל

בני בן 6 ושלושה חודשים, לא מבטא נכון את האות צ. הוא ילד עם הרבה קשיים ומטופל כבר שלוש פעמים בשבוע (ספורט טיפולי, מרפאה בעיסוק וטיפול ריגשי). האם כדאי כבר להתחיל בטיפול אצל קלינאית תקשורת או שלא ממש חשוב מתי מתחילים? אם אפשר לחכות - עד איזה גיל?

מורכבת מ /ט/ ובסיומה /ס/, אם תצליחי להציג לו ולהסביר לו, אולי יצליעצמו. הטיפול אצל קלינאי תקשורת בד"כ מאד קצר וממוקם ויכול לתת לו תחושה של הצלחה וחיזור בדמוי העצמי, כך שיכול להיות שדווקא לילד מטופל בהמון תחומים טיפול קצר וממוקד יכול לסייע לו בתחושת ההצלחה, לשיקולך הגיך נכון, במיוחד אם התחלפו לו השיניים הקדמיות. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה