פערים בידע על רקע קושי בשליפה מהזיכרון לטווח ארוך

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

18/12/2013 | 10:17 | מאת: שרון

שלום! ביתי בת 16 (כיתה י') ערכנו לה הערכה פסיכולוגית לצורכי קבלת הקלות בבחינות הבגרות. עיקרי הדברים העולים מהדו"ח: פערים בידע על רקע קושי בשליפה מהזיכרון לטווח ארוך. חשבון-קושי בזכרון פעיל. האם קלינאית תקשורת יכולה לעזור לנו? האם קורס/סדנא למיומנויות למידה יכול לעזור לה??? היא שואפת להמשיך בלימודי השכלה גובה! אשמח לשמוע ממך תודה מראש, שרון

כן, קלינאי תקשורת שעוסקת בלמידה במתבגרים. גם מורה לחינוך מיוחד או ללקוי למידה יכולה לעזור, בתנאי שיש לה נסיון במתבגרים בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה