גמגום אצל ילד בן 10

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

10/12/2013 | 10:27 | מאת: אמא דואגת

הבן שלי בן 10 והתחיל לגמגם בגיל 5 וחצי, הוא מטופל אצל קלינאית תקשורת, והגמגום משתנה אבל לא עובר, האם יש כדור שיכול להקל עליו? האם רטלין עוזר בגמגום ?

א ידוע על כדור שעוזר לגימגום, זו תופעה בעקר של הילדיות ואצל חלק גדול של הילדים עובר לקראת גיל 12-13, בכל מיקרה, זה כמו אלרגיה... יכול להיות שקט ופתאום להתעורר ולהופיע בלי שיודעים למה. בקשי מהקלינאית לקבל הדרכה כדי לדעת כיצד לסייע לו ולהוריד את המתח, קבלי את הדיבור שלו, כפי שהוא ואותו יחד עם צורת הדיבור.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה