דואגת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

28/11/2013 | 22:59 | מאת: הלל

בני בן 2.2 נולד פג, בגיל שנה החל להרכיב מכשירי שמיעה עקב לקות שמיעה בינוני/חמור עקב בעיה הולכתית. לקח זמן רב עד שהתאמנו מכשירים טובים.. כבר שנה מטופל במיחא אצל קלינאית מדהימה! בנוסף יש לו עיכוב התפתחותי רב תחומי לשמחתי בתחום המוטורי מצמצם פערים ובקרוב ילך עצמאי. כיום הולך עם חפצים. שאלתי: הקטן לא מדבר בכלל! הוא מקשקש, ולא אחרונה אומר הברות , הוא מתחיל להבין הוראות כמו כפיים ידיים למעלה טוק טוק אור... הוא סקרן ביותר, ומתקדם כל פעם אך בצעדים אייטים. האם הגיוני שלמרות שבטיפול ולמרות במכשירי שמיעה עדין לא מדבר בכלל??? כמהה לשמוע אותו כבר

את מטפלת בו בדרך הכי טובה והחשוב מכל שיתקשר, השימוש במכשירי שמיעה מאפשרים לקבל מידע דרך השמיעה בנוסף לכל ערוצי התקשורת כמו ראיה, תמונות ועוד. מי שמוסמך במיוחד להשיב לך הינה הקלינאית שמכירה ועובדת איתו, המלצתי שתפני אליה את השאלה ואת דרכי התקשורת העומדים לרשותו, בנוסף לערוץ המילולי. כל טוב, פרידה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה