ילדה בת 13 שלא אוהבת לדבר

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

28/03/2013 | 19:24 | מאת: אבי

שלום הבת שלי בת 13 הקטנה מבין שלוש אחיות, יפה גבוהה ורזה , בין הטובות בכיתתה, פשוט לא מדברת ולא יוזמת שיחה מזה שנים לא משנה באיזה פורום גם כשאני או אימה איתה לבד היא לא יוזמת שום משפט רק עונה לשאלות לא מביעה עניין או דיעה בשום נושא יכולה לשתוק גם 10 שעות אם לא פונים אליה אשמח לעצה או הפנייה לאיש מקצוע תודה

איך היא מקיימת קשרים עם בני גילה? האם זה מפריע לה? כיצד היא מבטא מצוקה או התלהבות??? במידה ויש גם בעית הסתגלות רצוי להתייעץ עם פסיכולוג. אפשר לשאול גם את המורה בביה"ס על תפקודה החברתי.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה