תרגילים לחיזוק שרירי הפה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

12/02/2013 | 20:49 | מאת: אבא

שלום בני בן שנה וחצי ועדיין מריייר הרבה. היה לו טונוס נמוך בדרגה קלה שעבר בגיל חצי שנה אך יכול להיות שבאיזור הפה עדיין קיים. שאלתי: אילו תרגילים לחיזוק שרירי הפה אפשר לעשות איתו? אשמח לפירוט מה ולא לתשובה קצרה של שורה או שתיים אם אפשר. בברכה אבא

בגיל כו צעיר ילדים עדין מריירים באופן נורמלי. האם הוא נושם בקלות דרך האף? (רצוי בדיקת אאג') האם יושב זקוף? האם אוכל מוצקים? הדבר הטוב ביותר הוא "מסתיק" גם הוא הולעה אותו, ואוכל מוצק שדורש לעיסה חזקה. תמתין בסבלנות לבקיעת כל השיניים, ואל תתן לו לדבר עם מוצץ. בהצלחה

02/03/2013 | 19:10 | מאת: דר שפיגלר דניאלה

שלום לך!יש תרגילים לחיזוק שרירי הלשון ו שפתיים לאאא מסטיק בגיל שנתיים דר שפיגלר רופאת שיניים

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה