הפרעה בתקשורת על הספקטרום האוטיסטי

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

14/01/2013 | 15:32 | מאת: עינת

שלום וברכה בני בן 4 אובחן לפני שלושה חודשים עם הפרעה בתקשורת כרגע לומד בגן שפתי הומלץ לנו להעבירו לגן תקשורת ואנו כרגע בתהליך מעבר מעבר לכך הקלינאית תקשורת הציעה לנו לפנות למרכז אומר שזה תקשורת תחליפית תומכת עד כמה אתם חושבים שיכול להועיל משהוא התנסה? ד"א מישהוא מכיר גן ביהוד?

ש ללך צוות שמכיר את בנך ויכול לייעץ לך באופן פרטני, הפורום הזה לא יכול להחליף את הדעה המקצועי של מי שמכיר אותו. כדאי לך מאד ליצור קשר עם הורים אחרים, דרך עמותה המטפלת בילדים עם הפרעה בתקשורת. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה