גמגום

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

28/09/2012 | 23:49 | מאת: מאור

שלום, נכדתי בת שלוש והחלה לגמגם לפני כיומיים. לפעמים הגמגום חמור מאוד ולפעמים קל, בעיקר במילה הראשונה במשפט. בינתיים אנו מתעלמים מהתופעה ולא מכבידים על הילדה. אך היא מודעת לשינוי שחל בדיבור שלה. אנו חוששים מנסיגה ומנזק עתידי. הוריה טוענים שזה החל בעקבות זה שצעקו עליה. האם גמגום מסוג זה הוא זמני? האם נגרם נזק בלתי הפיך? מה ניתן לעשות במקרה כזה? תודה רבה מראש מאור

יומיים, מה קרה? תעיניי בתשובותי בנושא ותווכחי שזאת תו]פעה נורמלית וחולפת

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה