גימגום- איך לא גיליתי את זה קודם?

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

06/08/2001 | 12:41 | מאת: ליאת

רק לאחר שנה מאז נישאתי לבעלי גיליתי שלפעמים הוא מגמגם. אני חושבת שתופעה זו היתה קיימת תמיד ואולי בגלל שאהבתי אותו לא ראיתי זאת והוא טוען שהוא התחיל לגמגם בגללי, כי הורדתי לו את הביטחון העצמי וכו' האם הגיוני שהוא צודק?ומה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה, אם בכלל ? יש לי הרגשה שזה הולך ומחריף... ואני לא מסוגלת לשתוק ולא להגיב על כך.

09/08/2001 | 21:06 | מאת: עוזי

כאן: http://www.blabla4u.com/gimgum

חזרתי מחופשה ומצאתי את פניתך לפורום. גמגום יכולך לגבור על רקע לחץ סביבתי וריגשי. יכול להיות שקורה משהו ביניהם והוא מתבטא בקשיי דיבור ורגישות לנושא, הצעתי שתפנו ליעוץ משפחתי או זוגי כדי לברר האם הגמגום הינו סימפטום לדבר אחר והאם יש משהו במערכת התקשורת שביניהם אשר מתבטא ברגישות לצורת דיבור...... בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה