תסמונת לנדאו קלפנר

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

18/11/2009 | 19:49 | מאת: רחלי

שלום ,בני חולה אפילפסיה. ככל הנראה גם סובלמתסמונת זו. האם ישנם אנשי מקצוע המתמחים בתחום זה? תודה, רחלי

בד"כ הטיפול לילידם עם תיסמונות ומחלות מוגדרות מטופלים במכון להתפתחות הילד ולא אצל מטפלים חיצוניים. תפני למכון שכזה ותתיעצי איתם. האם הוא מבקר בגן או במעון יום שיקומי? בהצלחה

19/11/2009 | 09:10 | מאת: רחלי

פרידה שלום, תודה על התגובה המהירה. כן, בני נמצא בגן שפתי כבר שנה שניה. הוא מטופל במכון להתפתחות הילד בתל השומר. הקלינאית שמטפלת בו במכון לא מכירה את הנושא.אני רוצה לדעת עוד פרטים על התסמונת ולדעת אם יש מטפלים חיצוניים שאני יכולה להעזיר כתגבור לבני. תודה והמשך יום נפלא, רחלי

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה