הגמגום והטכנולוגיה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

02/05/2001 | 07:38 | מאת: שרון

ברצוני לדעת האם ישנם מחקרים וניסויים בעזרת הטכנולוגיה למציאת טיפול ממשי לבעיית הגמגום והיכן עומדים אותם מחקרים

איני מבינה מה כוונתך ל"טיפול ממשי". ניתן לעיין באתר של האגודה לעזרה עצמית בגימגום www.ambi.ci.il בכל מיקרה ישנם גם תוכנות מחשב לעזרה בפעילות המוטורית של הדיבור. בכל מיקרה גימגום איננה תופעה אחד הניתנת לטיפול בצורה אחד, כמו כל תופעה אנושית אחרת, ישנם סוגים שונים ושיטןת טיפול שונות, האומנות שבטיפול הינה בהתאמה שביניהם

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה