קבוצת תקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

20/10/2004 | 16:55 | מאת: אורלי עמית

שלום, שמי אורלי ואני מורה לחינוך מיוחד. אני עוסקת כבר 3 שנים עם אוכלוסיית pdd המשולבים בבתי ספר רגילים. אני פותחת קבוצה שתעבוד על מיומנויות תקשורתיות וחברתיות לילדים אלו. מכיוון ששמעתי מהורים רבים שלילדיהם אין אפשרות להפגש עם חברים אחרי שעות בית הספר אני פותחת קבוצה זו גם לשם יצירת קשרים חברתיים. הקבוצה תתקיים בקרית אונו ומוזמנים אליה ילדים מכל האזור. הקבוצה מיועדת לילדים המשולבים בבתי ספר רגילים (בכיתות מיוחדות) . לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר עימי בטלפון - 348200 - 0545 אורלי עמית

אז, תשמחי להשתתף ביום עיון על הנושא של תקשורת ושפה בילדים עם בעיות על הרצף האוטיסטי המתקיים בחסות האגודה של קלינאי תקשורת בישראל...ביום חמישי הקרוב. לפרטים ניתן ליצור קשר בטל: 03-9217815 או באתר www.ishla.org.il בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה