תסמונת רט.

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

28/04/2001 | 21:45 | מאת: הדר

שלום, אני סטודנטית לרפואה, במסגרת לימודי עלי להעמיק ידיעות בנושא "תסמונת רט". היכן אוכל להשיג חומר בנושא? במיוחד אני מחפשת אתרי אינטרנט. אודה לעזרתכם. הדר.

29/04/2001 | 08:18 | מאת: שיר

התחלה טובה יכולה להיות ע"י הקלדת RETT SYNDROME במנוע החיפוש של yahooלמשל ( www.yahoo.com).

חפשי בכל אתר של תסמונות, ובאתרי ה- NIH. בארץ ישנם מחקרים רבים אשר מקורם בבית איזי שפירה, ברעננה, כדאי לך לטלפן לשם ולהתיעץ עם מחלקת המחקר שלהם, בהצלחה.

04/05/2001 | 06:46 | מאת: פרידה קורנברוט

להדר ושיר, ולכל המתעניין אתמוך נודע לי על יום עיון בנושא RET אשר יתקיים בביה"ח שיבא (תל השומר) ביום חמישי 10 במאי, יחד עם בית איזי שפירה, מרעננה..........

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה