הפרעות קשב וריכוז והיפראקטיביות- [ תוסף מזון כתחלי

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

16/08/2004 | 11:27 | מאת: מקס

אני נשוי ואב לשלושה ילדים , שני בניי סובלים מהפרעות קשב וריכוז כאשר הקטן מהם גם היפראקטיבי ומטופל ברטאלין , [ הבן הגדול יותר אינו מטופל ברטאלין ]. לפני כשבועיים פורסמה הודעה בעיתון כי בית חולים דנה עורך ניסוי בתוסף מזון [ שישמש כנראה כתחליף לרטאלין ] לילדים עם בעיות של קשב וריכוז . אישתי התקשרה למספר הטלפון שפורסם על מנת לקבל פרטים בנוגע לניסוי , מתברר שמדובר בתוסף מזון מסוג שמן דגים הניתן [ אם זיכרוני אינו מטעה ] בתוך קוביות שוקולד או ממרח שוקולד. שאלתי היא, האם מישהו מהרופאים הרלוונטים [ נוירולוגים ,פסיכולוגים,פסיכיאטרים ] שמע על כך? וכן מהם הסגולות הנוירולוגיות או אחרות של שמן דגים. בתודה מראש : מקס

שאלה זו יש להפנות לפורום רופאים ולא כאן האם ניסית רפוא אלטרנטיבית כמו רפלקסולוגיה? בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה