גמגום

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

07/08/2004 | 02:34 | מאת: רוני

שלום, האם מוכרת לכם שיטת הטיפול בגמגום באמצעות מכשיר שנראה כמו מכשיר שמיעה ופועל על עקרון המקהלה ? איפה ניתן לקבל טיפול כזה ? האם הטיפול באמת יעיל ? תודה מראש

ודאי צפית אמש בתוכנית טלויזיה, מאד מרשימה, אבל מאד "הוליוודית" הטיפול "מאחר" למעשה את ההשמעה העצמית, דרך האוזן (אבל מה לעשות, שאנו שומעים את עצמנו גם דרך המוח ועצמות הגולגולת?) הטכניקה נקרת delayed auditory feedback , זו אחד מני שיטות רבות לטיפול בגימגום. חפשי בין האנשים שמוכרים מכשירי שמיעה או יותר טוב, שאלי באריגון לעזרה עצמית של האנשים עם גימגום www.ambi.org.il בהצלחה

08/08/2004 | 15:58 | מאת: רוני

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה