ביקורי בית של קלינאית תקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

31/12/2000 | 02:26 | מאת: שחר

אני זקוקה לשיעורי דיבור אצל קלינאית תקשורת בעקבות פוליפ בגרון (לפי הוראת רופאת אא"ג). האם ידוע לך אם יש אפשרות לקבל ביקורי בית? אני מוגבלת ולא אוכל להגיע לקופ"ח או למקום אחר בשביל זה. האם קופ"ח משלמת עבור ביקורי בית במצב שלי?

לקופות חולים יש מערכת של ביקורי בית, בשרות שנקרה "טיפול המשך, טיפול בית וכ"ו" כדי לבדוק זאת פנה לקופ"ח שלך. ניתן אולי להזמין קלינאי אליך ושבקש החזר הוצאות מהקופה. אתה יכול לפנות לאגודה הישראלית של קלינאי התקשורת, בטל' 03 9217815

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה