שחר

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

16/07/2004 | 22:42 | מאת: שקד

אני אם לילד בן 8 וחצי שנולד עם פגיעה מוחית במרכז השפה הוא אובחן כפיגור שכלי קל אך במרוצת השנים שמתי לב שהוא גם מפתח קווים אוטיסטים שאלתי היא מהם הסממנים לpdd ואיך ניתן להגיע למאבחן באיזור הצפון יותר נכון רופא התפתחותי טוב שיעשה איבחון מחדש בתודה

בנך בגיל הגבולי לקבלה במכון להתפתחות הילד, פני אל המכון באיזור מגוריך ובמידה ויהיה קושי נסי דרך נאורולוג ילדים. PDD הינה הפרעת קשר ותקשורת מאופיין על ידי התנהגויות של חוסר יחס לחברה והבנה של מצבים חברתיים, אבחנה מבדלת נעשת בצוות רב מקצועית בידי קליניא תקשורת, פסיכולוגים ונאורולוגים לילדים

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה