הדים קוכליאריים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

30/05/2004 | 14:56 | מאת: OAE

שלום, אני בת 21 ורציתי לשאול האם בדיקת OAE ובדיקת DP יכולות לתת תמונה מסויימת לגבי עקומת השמיעה של אדם. עברתי את שתי הבדיקות הנ"ל ולא נתקבלה כל תגובה של הדים קוכליאריים. בתדרים הנמוכים (1000-1500 HZ) נתקבלו תגובות גבוליות ביותר. חוץ מזה לא הייתה כל תגובה. מה הדבר אומר על עקומת השמיעה שלי? האם ניתן להסיק מכך משהו? תודה רבה

התשובה תלוי בתמונה הכללית של כל הבדיקות שנעשו, לכן אי אפשר לתת לך תשובה מלאה. פני למכון האודיולוגי בו נבדקת ובקשי מהם הסבר כוללני.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה