היפנוזה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

03/05/2004 | 21:36 | מאת: חסוי אבג

אני קטין ויש לי גמגום יחסית קל ורציתי לעבור היפנוזה . האם יש סיכון בריאותי \ נפשי בהיפנוזה ? רציתי לעבור טיפול כזה אבל אין לי טיפת אומץ לספר על כך להורי ואני כבר מת לסיים עם הנושא הזה !!!!!! אפשר בטיפול אחד של היפנוזה ואחרי זה זה יעבור או שזה לוקח זמן ? האם זה יקר ?

אינני מומחית בהיפנוזה, אבל זו שיטה שלא הוכחה כמועילה בגימגום. למה שלא תספר להורים? אולי גם הם היו רוצים לשוחח איתך על זה, ואולי גם להם אין אומץ? למה דווקה הופנוזה?

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה