הצטרפות למאגר מטפלים אתר אפס עד 5 (ללא תשלום

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

29/02/2004 | 16:44 | מאת: אפס עד 5

הצטרפות למאגרי מידע ומטפלים (ללא תשלום) שלום רב אתר אפס עד 5 מזמין אנשי מקצוע מתחום הטיפול והחינוך להוסיף את שמם למאגר-פון של האתר ללא תשלום. פרטים ניתן לקבל באתר במאגרי המידע של אתר אפס עד 5. ניתן לשלוח את הפרטים בפקס: 8943199-09 או בדואל: [email protected] www.0-5.co.il מאגר מידע, כלים לאיתור מוקדם, התערבות והתמודדות עם ליקויי למידה והתפתחות www.0-5.co.il

זהירות לכל המתעניין, יש כללי נימוס בסיסיים בהתנהגות באתר. כמו בכל מקום אחר, יש לנהול במישנה זהירות לגבי פרטיות, המלצות לא בדוקות וכו' לבדוק מי ומה מאחורי אתר שניראה תמים ואולי באמת הוא תמים!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה